عظیمیه-بالاتر از میدان آزادگان-برج قائم طبقه پنجم واحد 508 عظیمیه-بالاتر از میدان آزادگان-برج قائم طبقه پنجم واحد 508
همراه مدیریت : 09123005619 _ 09125688639   ،   تلفن ثابت : 65534604-021 همراه مدیریت : 09123005619 _ 09125688639 ، تلفن ثابت : 65534604-021
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1398/07/02 - 09:57
كد :16

مزایا و معایب چمن مصنوعی

چمن مصنوعی ماده‌ای پوششی است که در محیط‌های مختلف به جای علف طبیعی استفاده می‌شود. معمولا چمن مصنوعی را در محیط‌هایی که چمن طبیعی قادر به رشد نیست به کار می‌گیرند.

چمن مصنوعی ماده‌ای پوششی است که در محیط‌های مختلف به جای علف طبیعی استفاده می‌شود. معمولا چمن مصنوعی را در محیط‌هایی که چمن طبیعی قادر به رشد نیست به کار می‌گیرند. همچنین در نواحی که نگهداری از چمن غیرممکن یا فوق‌العاده پر زحمت است هم این کار انجام می‌شود. چمن مصنوعی بیشتر در استادیوم‌ها و میادین ورزشی استفاده می‌شود، اما آن را در زمین‌های بازی و سایر فضاهای با کاربری مشابه هم می‌توان دید. تولید چمن مصنوعی از اوایل سال ۱۹۶۰ میلادی شروع شد و در آغاز کار، تولید آن توسط شرکت Chemstrand Company انجام می‌شد. این چمن توسط فرآیندهایی مشابه با شیوه‌های به کار گرفته شده در صنعت ساخت فرش، تولید می‌شد. چمن مصنوعی از سال ۱۹۶۰ تا کنون به واسطه طراحی‌های جدید و استفاده از مواد خام بهتر، بهبود چشمگیری پیدا کرده است. جدیدترین محصولات چمن مصنوعی به واسطۀ اعمال فرآیندهای شیمیایی در برابر اشعه‌های ماورای بنفش مقاوم بوده و مواد استفاده شده در آن‌ها ضد آب هستند. همچنین کمتر ساییده شده و در برخی کاربردها، شباهت بسیار بیشتری به چمن طبیعی دارند.

 

مزایا و معایب چمن مصنوعی

مزایای استفاده از چمن مصنوعی

امروزه چمن مصنوعی بیش از پیش کاربرد پیدا کرده است و دیگر مانند گذشته بی کیفیت و دارای ظاهر مصنوعی نیست. این روزها کاربرد این نوع چمن از زمین فوتبال و گلف فراتر رفته و در طراحی فضای سبز منازل نیز از آن استفاده می شود. با استفاده از کفپوش چمن مصنوعی در اجرای فضای سبز می توان بسیاری از مشکلات طراحی منظر را حل کرد. اگر چمن مصنوعی در نظر شما انتخاب خوبی برای سبز نگه داشتن فضای بیرونی منزل است، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

فروش چمن مصنوعی در تهران

فروش چمن مصنوعی در تهران

روش تولید چمن مصنوعی

تارهایی که چمن مصنوعی از آن ها به وجود می آید با روشی شبیه به پرزدار کردن موکت ها روی کفی قرار می گیرند. مراحل تولید چمن مصنوعی به شرح زیر است: در مرحله اول، اجزای اصلی با یکدیگر ترکیب می شوند. برای این کار، مواد به داخل محفظه وارد می شوند و سپس مواد افزودنی (برای افزایش دوام چمن) و رنگ ها (برای سبز شدن رنگ چمن) اضافه می شوند. پس از انجام ترکیب، محتوای محفظه درون یک مخلوط کن ریخته می شود تا ترکیب ایجاد شده حالت منسجم به خود بگیرد.
در مرحله بعد، مایعی که غلیظ و منسجم شده داخل یک اکسترودر ریخته می شود. اکسترودر ماده را به شکل رشته بیرون می دهد و دور قرقره می پیچد.
رشته های بیرون آمده از اکسترودر وارد دستگاه شانه زنی می شوند و به شکل ریسمانی آزاد در می آیند. این ریسمان ها سپس صاف شده و تابیده می شوند. نخ حاصل از آن ها به دور قرقره پیچیده می شود.
نخ حاصل را گرما می دهند تا فرم تابدار پیدا کند.
سپس نوبت پرزگذاری می رسد. نخ روی تسمه نقاله قرار می گیرد که به ماشین دوخت وصل است. ماشین دوخت نخ را به کفی می دوزد و این کار را به صورت چرخه تکرار می کند تا سراسر کفی با تارهای چمن مصنوعی پوشیده شود.
چمن مصنوعی پس از این مرحله وارد یک توزیع کننده می شود که سطح زیرین آن یک لایه لاتکس دارد. لایه زیرین از جنس لاتکس به آن اضافه می شود و سپس به شکل ساندویچ در می آید.
در مرحله بعدی، چمن را حرارت می دهند تا لایه لاتکس مقاوم شود.
سپس چمن وارد دستگاه برش می شود. این دستگاه چمن هایی را که بیش از حد بلند هستند، می برد و سطح را یکدست می کند. در مرحله آخر نیز بسته بندی صورت می گیرد و چمن آماده است. چمن مصنوعی احتیاجی به کوتاه شدن، تمیز کردن، آب دادن، کود دادن و استفاده از محصولات آفت کش ندارد. این چمن ها باعث صرفه جویی در مصرف آب می شوند، ظاهر خود را حفظ می کنند و در انواع و اقسام کیفیت ها موجود هستند. چمن های مصنوعی جدید به چمن مصنوعی طبیعی بسیار شبیه هستند و تا زمانی که به آن ها نزدیک نشوید، نمی توانید تسخیص دهید که مصنوعی هستند.

معایب چمن مصنوعی

از جمله عیوب این چمن می توان به قیمت زیاد آن اشاره کرد. همچنین باید توجه کرد که نصب این چمن ها نیاز به مهارت دارد. انواع ارزان قیمت این چمن ها ظاهری غیر طبیعی دارد و زیاد مناسب نیست. به همین خاطر توصیه می شود به سراغ انواع مرغوب بروید. دیگر خصوصیت چمن مصنوعی که عیب محسوب می شود، بالا رفتن دمای آن در اثر آفتاب خوردن است که باعث می شود این چمن برای مناطق گرمسیری مناسب نباشد. البته در صورتی که چمن در سایه قرار بگیرد، چنین مشکلی وجود نخواهد داشت. امروزه در زمينه سيستم‌هاي توليد، نوع نخ و لايه‌هاي زيرين اين  پيشرفت‌هاي قابل توجهي حاصل شده‌است. چمن‌هاي مصنوعي اوليه داراي خاب‌هاي كوتاهي بودند و به منظور ايجاد يك سطح محكم و فرش مانند، با تراكم بالايي توليد مي‌شدند. از چمن‌هاي نسل اول هنوز هم در زمين‌هاي هاكي و در چمن كاري چشم اندازها استفاده مي‌شود. از جمله معايب اين نوع چمن‌ها مي‌توان به لغزش زياد و خواص سايشي نامناسب آنها اشاره كرد كه هر دوي اين عوامل موجب افزايش احتمال وارد آمدن آسيب به بازيكنان فوتبال مي‌شد.كفپوش‌ها فروشگاه چمن مصنوعي شركت چمنزار يكي از مراجع رسمي مصنوعي در ايران مي باشد.

تولید کننده چمن مصنوعی

تولید کننده چمن مصنوعی

مزایای استفاده از چمن مصنوعی 

کاهش هزینه‌های نگهداری
کاهش مصرف آب
عدم نیاز به نور آفتاب برای رشد
داشتن یک فضای سبز همیشگی
متراکم‌تر و مقاوم‌تر از چمن طبیعی در مقابل عوامل جوی و تنش‌های ناشی از حرکات فیزیکی افراد یا بازیکنان
بهره برداری در مدت زمان بیشتر نسبت به چمن طبیعی
داشتن سطحی یکنواخت در تمام سطوح
رفع مشکل گل آلود شدن زمین در هنگام بارش باران
مهم ترین دلیل استفاده از چمن مصنوعی کاهش هزینه ها می باشد، زیرا در هر فصل حداقل یک بار باید چمن طبیعی را با چمن جدید جایگزین نمود و همین مسله نیاز به صرف وقت و هزینه بالایی دارد، اما چمن مصنوعی را یک بار نصب کرده و سپس بدون نیاز به نگهداری می توان به صورت طولانی مدت از آن استفاده نمود. چمن مصنوعی دارای مقاومت بسیار بالایی در مقابل شرایط جوی مختلف دارد و حتی در صورت ایجاد تنش های ناشی از حرکات فیزیکی و رفت و آمد افراد روی چمن ها، باز هم مقاومت خود را حفظ می کند. چمن مصنوعی دارای یک سطح و ابعاد یکنواختی است و این مسله باعث می شود تا به لحاظ ظاهری و همچنین فیزیکی خطاهای ناشی از عیب های زمین کاهش یافته و حتی به صفر برسد. یکی از دیگر از مزایای استفاده از چمن مصنوعی استفاده دائمی و همیشگی از آن می باشد و این در حالی است که به صورت میانگین در بسیاری از مناطق آب و هوایی تنها ۳۵۰ ساعت در طول یک سال می توان از چمن طبیعی به جهت بازی استفاده نمود و برای اینکه کیفیت چمن طبیعی حفظ شود، باید امکان استراحت و تنفس بعد از هر بازی به آن داده شود، در صورتی که این مسله در چمن مصنوعی صدق نمی کند و می توان در طول یک سال در حدود ۴۰۰۰ ساعت از چمن ممصنوعی استفاده نمود . ویژگی منحصر به فرد چمن مصنوعی عدم نیاز آن به آب است و چون کشور ایران در منطقه خشک جغرافیایی قرار دارد و کمبود آب یک مسئله جدی است، این ویژگی از اهمیت بالایی برخوردار است.