تاريخ انتشار : 1398/10/17 - 10:44
كد :53
معایب و مزایای کفپوش گرانولی
کفپوش گرانول (granule) که در لغت بمعنی گلولههای ریز میباشد، اصطلاحی است که برای نامیدن دانههای ریز پلیمری که از بازیافت ضایعات پلاستیکی و لاستیکی به دست میآید.
کفپوش گرانول (granule) که در لغت بمعنی گلولههای ریز میباشد، اصطلاحی است که برای نامیدن دانههای ریز پلیمری که از بازیافت ضایعات پلاستیکی و لاستیکی به دست میآید. این صنعت که در سال ۱۹۸۵ و با ابتکار مردی برای بازیافت لاستیکهای استفاده شده از محل دفن زباله های محلی آغاز شده بود، اینک به صنعتی پیشرو بدل شده است. این کفپوش ورزشی از ترکیب لاستیک و نوعی چسب مخصوص تشکیل شده که با نام کفپوش لاستیکی نیز شناخته می شود. این کفپوش ورزشی دارای مقاومت بسیار بالایی یوده و از آن برای پوشش سطح باشگاههای بدنسازی به جهت تحمل بالای آن در زیر دستگاههای بدنسازی و وزنه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این کفپوش هم مناسب محیطهایی که ورزشکار با کف محیط ارتباط مستقیم فیزیکی دارد مناسب نیست. از گرانول در محیط های عمومی با رفت و آمد بالا مانند زمین بازی کودکان یا محوطه ورزشی پارک های عمومی هم استفاده می شود. کفپوش گرانولی تنها گزینه مناسب برای بدنسازی است. کفپوش گرانولی در دو قالب کفپوش گرانولی تایل و کفپوش گرانولی رول ارائه می شود. در ابتدا ممکن است گمان کنید که تنها تفاوت کفپوش گرانولی رولی با کفپوش گرانولی تایلی در ظاهر و قالب تولید این دو نوع کفپوش گرانولی است. اما باید در نظر داشته باشید که همین یک تفاوت به ظاهر بی اهمیت تفاوت گسترده ای را میان این دو نوع کفپوش گرانولی ایجاد می کند. شرکت آرتا پارک تولید کننده کفپوش زمین بازی با داشتن درجه کیفی بالا و مناسب ترین قیمت توانسته است نیاز مشتریان خود را به داشتن بهترین کفپوش های گرانولی پاسخگو باشد.
مزایای کفپوش گرانولی
کفپوش گرانولی از کفپوش های ورزشی مقرون به صرفه و اقتصادی است. نصب کفپوش گرانولی پروسه پیچیده ای نیست. کفپوش گرانولی برای نصب تنها نیاز به کمی تجربه نصاب دارد. لازم به ذکر است اگر کفپوش گرانولی به درستی نصب نشود نمی تواند کیفیت موردانتظار ما را برآورده کند.
طول عمر کفپوش گرانولی مثال زدنی است. اگر به درستی از کفپوش گرانولی مراقبت کنید می تواند تا 20 سال برای شما به خوبی کار کند. این رقم با نگهداری اصولی از کفپوش گرانولی افزایش پیدا می کند.
کفپوش گرانولی آنتی باکتریال است. با توجه به قابلیت ضدآب بودن کفپوش گرانولی، هیچ گاه باکتری و میکروب در کفپوش گرانولی رشد نخواهد کرد. با توجه به اینکه سالن های ورزشی عمدتا مرطوب هستند و بیماری ها به راحتی شایع می شوند استفاده از کفپوش گرانولی که آنتی باکتری باشد بسیار مهم است. کفپوش گرانولی به عنوان عایق صوتی عمل می کند. برخی از ورزش ها سر و صدای زیادی تولید می کند. اگر در ساختمان زندگی می کنید باید بتوانید سر و صدای ناشی از تمرین کردن را حذف کنید. خوشبختانه کفپوش گرانولی این کار را برای شما انجام می دهد.
کاربردهای کفپوش گرانولی لاستیکی
همانطور که می دانید مهم ترین کاربرد کفپوش گرانولی لاستیکی در پارک ها و فضاهای بازی می باشد. سایر کاربردهای کفپوش گرانولی لاستیکی به شرح زیر می باشد:
- استفاده از کفپوش گرانولی لاسیتکی در کف حیاط مهد کودک ها
- کفپوش فضاهای بازی و پارک ها، کفپوش گرانولی لاستیکی می باشد.
- اتاق های خاص
- برای پوشش کف پشت بام می توان علاوه بر عایق کاری از کفپوش گرانولی لاستیکی استفاده کرد.
- بهترین کفپوش در محیط های صنعتی و کارخانه ها، کفپوش گرانولی لاستیکی است.
- در کلاس های پیش دبستانی که نیمکت های چوبی وجود دارد، از کفپوش گرانولی لاستیکی استفاده می شود.
- ما با تضمین کیفیت، بهترین کفپوش گرانولی لاسیتکی را با قیمتی مقرون به صرفه در اختیار شما قرار می دهیم.
از این گرانولها که حاصل بازیافت لاستیک و پلاستیک هستند، به عنوان مواد اولیه تولید کفپوشهای گرانولی استفاده میشود. هر چه گرانول مورد استفاده یکدستتر بوده و از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، کفپوش تهیه شده از این گرانولها با کیفیتتر خواهد بود. تراکم، از دیگر فاکتورهای کیفیت در کفپوش گرانولی است؛ هر چه تراکم بیشتر و فضاهای خالی بین گرانولها کمتر باشد استحکام و سختی این کفپوش بیشتر خواهد بود.
فروش کفپوش گرانولی
کفپوش گرانولی با استحکام و ماندگاری مناسب استفاده های فراوانی در پارک ها ، کفپوش حیاط مهدکودک، کفپوش حیاط مدرسه ، استفاده به عنوان لاستیک زیر وزنه و کفپوش لاستیکی باشگاه بدنسازی دارد.
سایر نکات برای انتخاب کفپوش لاستیکی
کفپوش لاستیکی گرانولی تولید ما مقاوم ترین و قابل اعتماد ترین نمونه موجود در بین تمامی نمونه های موجود کفپوش گرانولی در ایران به شهادت استفاده کنندگان این محصول می باشد. کفپوش گرانولی شرکت فوم و لاستیک مقاومت بالایی در برابر آب ، اشعه خورشید و ضربه و فشار دارد. ما کیفیت و استحکام این محصول را برای مشتریان خود گارانتی می کنیم. همچنین قیمت کفپوش گرانولی با توجه به کیفیت و وزن بسیار بالای آن بسیار مناسب و به دلیل حذف واسطه ها بین کارخانه و مشتری بسیار مقرون به صرفه می باشد.
انواع کفپوش گرانولی
کفپوش گرانولی یا همان کفپوش لاستیکی در دو نوع قطعه ای و ورقه ای تولید و وارد بازار می شود. انتخاب هریک از این کفپوش های گرانولی براساس کاربرد موردانتظار مشتری، تعیین می شود.
کفپوش گرانولی قطعه ای
کفپوش گرانولی قطعه ای همانند پازل های تاتامی در قطعه های کوچک یک در یک متر (و یا حتی کوچکتر) هستند. بنابراین نصب و جابه جایی آنها بسیار راحت می باشد. این نوع از کفپوش های گرانولی را بیشتر در سالن های ورزشی و پارک های بازی مشاهده کرده ایم.
کفپوش گرانولی ورقه ای
کفپوش گرانولی ورقه ای همانند کفپوش های رولی می باشد که نصب آن ها نیاز به یک نصاب حرفه ای دارد. مهم ترین مزیت کفپوش گرانولی ورقه ای به قطعه ای مقاومت بالای آن می باشد.
نگهداری کفپوش گرانولی
هر روز باید کفپوش گرانولی با تمیز کرد. البته منظور از آن تمیز کردن گرد و خاک های کفپوش است تا درخشندگی خود را از دست ندهد. برای شستشوی کفپوش گرانولی باید از مواد شوینده خانگی استفاده کرد. استفاده از اسید، وایتکس و … آسیب جدی به کفپوش وارد می کند. به هیچ وجه از جلا دهنده استفاده نکنید. درصورت تغییر رنگ کفپوش به هیچ وجه از رنگ استفاده نکنید.
معایب کفپوش گرانولی
کفپوش گرانولی عمدتا در رنگ های تیره مانند مشکی، سرمه ای، آبی ارائه می شود. اگر بخواهید رنگ روشنی برای کفپوش گرانولی خود داشته باشید ممکن است با افزایش قیمت کفپوش گرانولی مواجه شوید.
کفپوش گرانولی عایق حرارتی نیست. بنابراین اگر قصد دارید سالن خود را در محیطی سرد تاسیس کنید، باید بدانید که استفاده از کفپوش گرانولی نمی تواند هیچ تاثیری در تغییر دمای محیط داشته باشد. کفپوش گرانولی گران تر از کفپوش پی وی سی ورزشی است. البته قیمت کفپوش گرانولی براساس ضخامت انتخابی شما تعیین می شود. تعیین ضخامت کفپوش گرانولی به موارد بسیاری بستگی دارد که مهم ترین آن میزان ایمنی لازمه و وزن تجهیزات ورزشی است.
نگهداری کفپوش گرانولی نیاز به کمی دقت دارد. برای مثال اگر از مواد سفیدکننده برای شستشوی کفپوش گرانولی استفاده کنید، رنگ و درخشندگی کفپوش از بین می رود و دیگر قابل بازگشت نیست. کفپوش گرانولی تازه بوی لاستیک می دهد، برای برخی افراد حساس این بو اذیت کننده است.