عظیمیه-بالاتر از میدان آزادگان-برج قائم طبقه پنجم واحد 508 عظیمیه-بالاتر از میدان آزادگان-برج قائم طبقه پنجم واحد 508
همراه مدیریت : 09123005619 _ 09125688639   ،   تلفن ثابت : 65534604-021 همراه مدیریت : 09123005619 _ 09125688639 ، تلفن ثابت : 65534604-021

قیمت عمده پایه چراغ خیابانی

تجهیزات روشنایی شهری در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرد. یکی از پر مصرف تریم این تجهیزات، پایه چراغ خیابانی است که به منظور تامین نور مورد نیاز معابر شهری و برون شهری کاربرد دارد. قیمت عمده پایه چراغ خیابانی به پارامترهای زیادی همچون نوع پوشش، وزن سازه، قطر ورقه، جنس و ضخامت ورق مورد استفاده، نوع طراحی و تعداد سفارش مشتری بستگی دارد. بنابراین نمی توان نرخ قیمت ثابتی را برای آن در نظر گرفت.

لیست قیمت پایه چراغ خیابانی

پایه چراغ خیابانی یک نوع سازه فلزی است که به کمک آن می توان فضاهای باز شهری را به خوبی روشن کرد و انجام فعالیت های شبانه را برای شهروندان مهیا نمود. این سازه در طرح ها و مدل های مختلفی تولید می شود و بسته به کاربردی که دارد در بسیاری از مکان ها از جمله پارک ها، فضای سبز، باغ ها، پل ها، معابر اصلی و فرعی، جاده های درون شهری و... مورد استفاده قرار می گیرد. در تعیین لیست قیمت پایه چراغ خیابانی جنس  پایه، ارتفاع، تجهیزات نصب شده بر روی آن و کیفیت قطعات موثر هستند.
 
قیمت عمده پایه چراغ خیابانی
 

مشخصات فنی پایه چراغ خیابانی

بدنه ای تمام فلز از جنس فولاد ST37 دارد که با رنگ صنعتی و یا گالوانیزه پوشش داده می شود.
منابع نوری و تجهیزات در یک محفظه واقع شده اند که روی آن رفلکتور یا شیشه های مخصوص وجود دارد.
در منابع نوری از تجهیزات ال ای دی، اس ام دی، سی او بی، رشته ای، گازی و … استفاده می شود. 
میزان ضخامت ورق این پایه ها 3 میلی متر بوده و نحوه نصب پایه های لوله ای به صورت جوش و چند وجهی به صورت اریب و هم پوشانی می باشد.
حباب و شیشه چراغ از جنسی است که در اثر افزایش و کاهش دما دچار شکستگی نمی شود. 
دارای بخش های مختلف همچون خازن، مدار و غیره است تا بتواند نور محیط را تامین کند.
ارتفاع پایه چراغ مطابق با عرض خیابان و فاصله پایه ها از یکدیگر تعیین می گردد که به طور معمول جهت معبرهای کوچک 6 متر، خیابان های شهری 9 متر، بلوارها 12 متر و بزرگراه ها 14 متر می باشد.

انواع پایه چراغ خیابانی

از انواع پایه چراغ خیابانی می توان مدل های دکوراتیو و ساده را نام برد. هر کدام از این پایه چراغ ها ساختاری متفاوت دارند و انتخاب آن ها به محل نصب و نیاز مشتری بستگی خواهد داشت. از ویژگی های پایه های روشنایی، امکان طراحی و نصب سرانداز متناسب با مبلمان شهری معابر جهت رعایت الزامات زیباسازی می باشد. 

پایه چراغ دکوراتیو

این مدل از پایه چراغ روشنایی در طرح های منحصر به فردی تولید می شود و در مکان هایی که علاوه بر نور زیبایی نیز اهمیت دارد، نصب می گردد. سطح مقطع پایه چراغ دکوراتیو می تواند دایره ای شکل و یا به صورت چند وجهی طراحی شود. به همین دلیل این پایه چراغ به انواع لوله ای و چند وجهی تقسیم می شود.تولید کننده پایه چراغ دکوراتیو برای تزئین این سازه را از قطعات آلومینیومی همچون گلدانی، سرنیزه، مبله، النگویی، موشکی و.. استفاده می کند. بر روی این پایه چراغ می توان انواع سرچراغی از جمله لاک پشتی،LED ، COB و... نصب نمود. 

پایه چراغ ساده

پایه چراغ ساده فرآیند ساخت پیچیده ای ندارد و در ساده ترین شکل ممکن طراحی می شود. پایه چراغ ساده فاقد هر گونه طرح و دکور خاصی است و نسبت تیر چراغ برق دکوراتیو قیمت پایین تری دارد. این پایه چراغ بدنه ای تمام فلز دارد که به روش گالوانیزه گرم، رنگ الکترواستاتیک و یا رنگ اپوکسی پوشش داده شده است. پوشش پایه چراغ با توجه به آب و هوای منطقه و میزان دوام و ماندگاری تعیین می شود.

کاربرد پایه چراغ های روشنایی

استفاده از پایه چراغ های روشنایی بهترین روش برای تامین نور فضاهای باز است. این پایه چراغ ها علاوه بر نورپردازی، امنیت محوطه ها را تامین کرده و انجام فعالیت های شبانه را ممکن می کنند. پایه چراغ های روشنایی بیشترین کاربرد را در محل های زیر دارند:
معابر شهری
میادین و بلوارها
جاده های برون شهری
اتوبان ها و بزرگراه ها
فضاهای سبز 
پارک ها و بوستان ها
مراکز تفریحی
پارکینگ های عمومی
فرودگاه ها
پایانه های مسافربری
مراکز صنعتی
کارخانجات