عظیمیه-بالاتر از میدان آزادگان-برج قائم طبقه پنجم واحد 508 عظیمیه-بالاتر از میدان آزادگان-برج قائم طبقه پنجم واحد 508
همراه مدیریت : 09123005619 _ 09125688639   ،   تلفن ثابت : 65534604-021 همراه مدیریت : 09123005619 _ 09125688639 ، تلفن ثابت : 65534604-021
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1398/10/03 - 15:07
كد :47

تاثیر پارک بر کودکان

پارک ها از دیرباز محیطی برای تفریح خانواده ها به همراه کودکانشان بوده و است اما امروزه در خانواده هایی که والدینم شاغلی دارند زمان استفاده از پارک ها یا به آخر هفته ها موکول می شود و گاها از برنامه های تفریحی جا می ماند.

پارک ها از دیرباز محیطی برای تفریح خانواده ها به همراه کودکانشان بوده و است اما امروزه در خانواده هایی که والدینم شاغلی دارند زمان استفاده از پارک ها یا به آخر هفته ها موکول می شود و گاها از برنامه های تفریحی جا می ماند. والدین اگر از میزان اهمیت پارک ها در رشد کودکان و زمانی که کودک در پارک به شادی و تفریح مشغول است آگاه بودن آنگاه هروز کودک خود را به پارک ها برده و در کنار آن ها به بازی و تفریح نیز مشغول می شدند. بازی در پارک و بدو بدو و پرش کردن در فضای باز از نیازهای کودکان امروزیست که در آپارتمان های کوچک در حال رشد و نمو می باشند. پارک ها امروزه به وسایل استاندارد و ایمن و به روزی مجهز شده اند که کودکان را تا ساعات زیادی مشغول بازی کردن نگه میدارد. تجهیزات بازی پلی اتیلنی که امروزه در پارک ها وجود دارد از کیفیت و استاندارد بسیار بالایی نسبت به وسایل بازی فلزی و قدیمی برخوردار می باشد. وسایل بازی پلی اتیلنی به گونه ای تولید شده اند که جنس مواد اولیه آن از پلاستیک فشرده می باشد و هیچکونه خطری جان کودک را در هنگام بازی تهدید نمی کند.

 
شرکت آرتا پارک به عنوان تولید کننده مبلمان پارکی و شهری توانسته است به روزترین و خاص ترین تجهیزات بازی را تولید نماید که هم از لحاظ تنوع و کارایی متفاوت بوده و هم از لحاظ رنگ آمیزی برای کودکان بسیار جالب توجه می باشد. کودکان با دیدن رنگ های شاد و متنوع وسایل بازی به راحتی جذب این تجهیزات بازی می شوند و به سادگی در کنار دیگر همسن و سالان خود مشغول بازی می شوند . 

انواع وسایل بازی پارکی تولید شده در شرکت آرتا پارک 

تاب و سرسره های فلزی 

تاثیر پارک بر کودکان

مجموعه بازی های پلی اتیلنی 

انواع الاکلنگ فلزی 

طراحی پارک کودک

قلعه بادی و سرسره های بادی بزرگ 

انواع وسایل بازی و ورزشی کودکانه 

در این شرکت علاوه بر تولید انواع وسایل بازی پارکی می توانید وسایل ورزشی کودکانه را نیز خریداری نمایید. تلاش ما در این شرکت تولید انواع وسایل بازی و ورزشی برای حفظ سلامت کودک شما می باشد. کودکان به همام اندازه باید بازی کنند به ورزش و انجام  تمرینات ورزشی در طول روز نیازمند می باشند . بنابراین توصیه می شود والدین ضمن بردن کودک به پارک و بازی کردن آن ها را به استفاده از وسایل ورزشی موجود و متناسب با شرایط سنی آن ها تشویق نمایند. شرکت آرتا پارک با توجه به اهمیت سلامت کودکان و بزرگسالان اقدام به تولید متنوع ترین وسایل بازی و تجهیزات ورزشی متناسب با فضای باز پارکی نموده است . کیفیت بالای محصولات ما در این شرکت ضامن سلامتی کودک شما خواهد بود.

عوامل ایجاد خلاقیت در کودکان

تولید کننده وسایل بازی پارک کودک

فضاهایی مانند پارک ها چقدر در روحیه و ایجاد خلاقیت بیشتر در کودکان موثر است؟

قطعا خیلی زیاد! آنها با بودن کنار هم خیلی چیزها می آموزند، از نظم و قرار گرفتن در صف برای استفاده از یک وسیله بازی مثل تاب و سرسره گرفته تا بازی های دسته جمعی مثل فوتبال بازی کردن. بنابراین نباید تنها به دلیل ناامن بودن یا غیربهداشتی پارک بچه ها را از این فضا دور کرد. والدین باید به کودکانشان بیاموزند که فضای پارک را تمیز نگه دارند بازی در فضاهایی مانند پارک ها نیاز کودک است

مجموعه بازی پلی اتیلن پارکی

تجهیزات پارکی پلی اتیلن معمولا شامل تاب، سرسره، سازه های ادونچر یا ماجراجویانه و انواع الاکلنگ هاست و اما در مواردی که وسایل بزرگ‌تر باشند شامل وسایل پارکی دیگری هم می‌شوند که به اصطلاح به آن مجموعه پارکی می گوییم. قیمت مجموعه بازی پلی اتیلن پارکی به ابعاد و آیتم های موجود در آن بستگی دارد و در موارد مختلف متفاوت است. قیمت مجموعه بازی پلی اتیلن پارکی بطور متوسط از حدود 1 میلیون تومان شروع می‌شود و با توجه به ابعاد مجموعه‌ای که انتخاب می‌کنید ممکن است متفاوت باشد. با توجه به این‌که وسایل پارکی ساخته شده توسط پلی اتیلن قادر هستند تا 80 درجه سانتی‌گراد گرما را تحمل کنند و تغییر رنگ ندهند، این نوع وسایل گزینه‌ی مناسبی برای مراکز بازی روباز محسوب می‌شوند. توجه داشته باشید که علاوه بر در نظر داشتن ابعاد مجموعه های پارکی کودک باید محوطه ایمنی یا safety zone آن نیز توجه کرد. هر سازه پارکی برای قرار گیری نیاز به این محوطه ایمنی دارد تا در هنگام حرکت یا بازی کودکان آسیبی به آنان نرسد.

فواید بازی در پارک برای کودکان

تحقیقات بسیاری نشان داده که بازی در پارک برای رشد جسم کودک و مهارت‌های حرکتی او بسیار مهم است. علاوه بر آن برای یادگیری، جذب ویتامین D، سلامت دید و ذهن او نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. پارک رفتن نه تنها گزینه خوبی برای تفریح کودکانی است که آپارتمان نشین هستند، بلکه مناسب کودکانی که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند نیز هست. وسایل بازی در این پارک‌ها، لحظات شاد و فرح‌بخشی برای کودکان فراهم می‌کنند. در ضمن بازی در فضای پارک به کودکان مبتلا به اختلال عدم توجه-بیش فعالی کمک می‌کند تمرکز بیشتری روی مسائل داشته باشند تقریبا در همه شهرهای بزرگ در هر چند صدقدمی یک پارک وجود دارد. بردن کودک به فضای سبز و پارک ها مهم ترین توصیه به والدین است. این کار حداقل یک بار در هفته باید انجام شود. البته اگر والدین وقت دارند هر روز هم می توانند کودک را به پارک ببرند ولی بهتر است هر بار کودک به یک پارک خاص برده شود. پارک های متنوع اسباب بازی های مختلف و فضاهای خاص خود را دارند و این کار شناخت کودک را از محیط پیرامون خود بیشتر می کند.

تاثیر پارک بر رشد کودک 

محیط از عمده ترین عوامل تاثیرگذار بر رشد و آموزش شخصیت انسان می باشد. کودکان نیز می توانند متاثر از محیط، رشد یابند. فضاهای شهری مثل پارک ها و بوستان ها بخشی از زمان و محیط زندگی روزمره کودکان را به خود اختصاص می دهد، ارتقا کیفیت این فضاها می تواند در سلامت و رشد قوای جسمی، تقویت تعاملات اجتماعی و همبستگی گروهی و حتی آموزش و رشد و خلاقیت کودکان موثر می باشد. در این تحقیق توصیفی سعی بر این است که با مرور پژوهش ها و مطالعات انجام گرفته تاثیر پارک ها و بوستان ها بر رشد و آموزش کودک بررسی و مطالعه شود. این بررسی نقش مهم محیط بر رشد جسمی و ذهنی کودک را تاکید می کند و راهکارهایی برای طراحی صحیح فضاها برای تاثیر بهتر بر روح و روان کودک ارائه می دهد. پارک های کودک علاوه بر تاثیرات روحی روانی مثل افزایش خلاقیت، انگیزش، مهارت ، محیط امنی را برای کودکان فراهم میکند که با آسایش خاطر خود و والدین می توانند در آنجا به بازی و تفریح بپردازند این در حالی است که محیط های شهری در بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک بیانگر نوعی محرومیت و ضعف در جلب کنجکاوی، تخیل و ایجاد انگیزه، فعالیت، تحرک و بازی برای کودکان می باشد.

رخی پیشنهادها برای ارتقای کیفیت پارک‌های کودک

در یک تقسیم بندی کلی می‌توان فضای پارک‌های کودک را به دو دسته فضای سر پوشیده و فضای باز تقسیم‌بندی کرد. در فضای سرپوشیده پارک می‌توان عناصر مختلفی از جمله باشگاه کودکان را در نظر گرفت که شامل فضاهایی نظیر محوطه‌های بازی داخل سالنی، خانه اسباب‌بازی، کافه کتاب کودک و… است. در فضای باز نیز می‌توان فضاهای مختلف با عملکردهای آموزشی، تفریحی، نمایشگاهی و… را مستقر کرد. برخی عناصر در نظر گرفته‌ شده برای فضای باز پارک‌های کودک را می‌توان به شرح زیر برشمرد:
محوطه سازی موضوعی با رویکرد آموزش موضوعات مختلف: از جمله می‌توان به محوطه‌سازی موضوعی با رویکردهای آموزش مسائلی نظیر مدیریت پسماند و… اشاره کرد.

فروش تاب و سرسره پارکی
المان‌های آموزشی

در فضاهای پارک کودک می‌توان از المان‌های آموزشی برای آموزش کودکان استفاده کرد، نظیر المان پترس فداکار که در یکی از پارک‌های کشور هلند به تصویر کشیده شده است. نصب تندیس‌های مورد علاقه کودکان: می‌توان برای جذابیت بیشتر پارک کودک از تندیس‌های مورد علاقه کودکان و متناسب با فرهنگ و ادبیات استفاده‌کرد.
باغچه آموزش کودک

با توجه به پیوستگی و تحت تأثیر بودن کودکان در مجموعه‌های زیستی و فضاهای عمومی شهری ضمن آن‌که باید عوارض ناشی از این مشکلات را به حداقل رسانید و جلوه‌های طبیعت زنده را برای کودکان در بهشت زمینی آنان فراهم آورد، حتی‌الامکان باید آنان را برای ساعاتی از روز به فضاهایی سالم و مرتبط با طبیعت، درکنار یک زندگی اجتماعی سالم هدایت کرد. این مورد لازمه زندگی کودکان در شهرهایی است که غوغای ناشی از فعالیت و کار، جایی برای نزدیکی آنان با طبیعت باقی نگذاشته است. نسل سالم آینده ملت‌ها فقط از طریق کودکان سالم و وانخورده از تأثیرات منفی غوغای صنعت به وجود خواهد آمد.

حس شنوایی

سلول‌های شنیداری کودکان را می‌توان به وسیله ابزارهای مختلف به تحریک و فعالیت واداشت و بدین وسیله حس شنوایی آنها را تقویت کرد. کودکان در این فضا تمام دقت و وقت خود را صرف شنیدن اصوات می‌کنند. تمرکز بر روی این صداها سبب تقویت حس شنوایی آنها می‌گردد. کودکان با قرار گرفتن در فضای شنیداری مورد نظر تجربه لذت‌بخش و جالبی را در ارتباط با صوت و کیفیت صوت به دست آورده‌اند .
حس بینایی

پرورش حس بینایی تا حدی با پرورش حواس دیگر متفاوت است. ما برای پرورش حواس دیگر به آستانه‌ها نزدیک می‌شویم و سعی می‌کنیم با انرژی کمتری محرک‌ها را حس کنیم اما برای پرورش حس بینایی مطلقاً چنین کاری نمی‌کنیم. مثلاً نور تلویزیون یا نور اتاق مطالعه را کم نمی‌کنیم تا بخواهیم به‌زحمت ببینیم، چراکه این کار برای سلول‌های بینایی آزاردهنده است. برای تقویت حس بینایی، به مشاهده دقیق اجزایی می‌پردازیم که در وضعیت‌های معمولی به آنها توجهی نداریم.
حس لامسه

 توان حس لامسه انسان به حدی است که افتادن بال مگسی را که در فاصله یک سانتی‌متری گونه خود، احساس می‌کند؛ اما آن‌قدر در زندگی روزمره خود نسبت به محرک‌هایی که با پوستش تماس پیدا می‌کنند بی‌اعتناست که حس بساوایی‌اش خیلی تنبل و ضعیف شده است. بنابراین تقویت این حس با تجهیزات گوناگون، به‌ویژه در کودکان که در سنین رشد هستند، ضروری به نظر می‌رسد.